ダイニング ENT(エント)・スタンド EL(エル)ホテル エルシエント 京都八条口

ダイニング ENT(エント)・スタンド EL(エル)ホテル エルシエント 京都八条口

ご予約・お問い合わせはこちら

TEL 075-682-7800

空席確認・予約する

language

  • 日本語
  • English
  • 한국어
  • 中文(繁体字)
  • 中文(简体字)
  • HOME
  • MENU
  • SEAT
  • PHOTO
  • COUPON
  • ACCESS
  • その他
    1. HOME
    2. COURSE
    • COURSE (4)
    • FOOD
    • DRINK
    • LUNCH
    • Chef's Special Selection Course with All-You-Can-Drink

      Chef's Special Selection Course with All-You-Can-Drink

      10000 yen(税込)

      • 8品
      • 4~40名
      • 飲み放題あり

      このコースで使えるクーポン

      [Course Only] 30-minute extension to all-you-can-drink plan! 500 yen/person x number of customers

    • Colorful Trattoria Dinner Course

      Colorful Trattoria Dinner Course

      6000 yen(税込)

      • 8品
      • 2~40名
      • 飲み放題あり

      このコースで使えるクーポン

      [Course Only] 30-minute extension to all-you-can-drink plan! 500 yen/person x number of customers

    • Year-end party plan

      Year-end party plan

      5000 Yen(税込)

      • 7品
      • 2~40名
      • 飲み放題あり

      このコースで使えるクーポン

      [Course Only] 30-minute extension to all-you-can-drink plan! 500 yen/person x number of customers

    • Limited time only from December 19th to December 25th! Christmas Fair

      Limited time only from December 19th to December 25th! Christmas Fair

      5000 Yen(税込)

      • 4品
      • 1~40名
    • facebook
    • twitter

    ダイニング ENT(エント)・スタンド EL(エル)ホテル エルシエント 京都八条口

    だいにんぐえんと すたんどえる ほてる えるしえんと きょうとはちじょうぐち

    • 住所
      京都府京都市南区東九条東山王町13 ホテル エルシエント京都 1階
    • アクセス
      Exit the Hachijo East Exit of Kyoto Station, walk to the left for 2 minutes, and you will see a red brick building diagonally to the right of the crosswalk. Hotel Elcient Kyoto Hachijoguchi is there.
    • 電話
      075-682-7800
    • 営業時間
      Monday to Sunday, public holidays, and the day before public holidays: 6:30 to 10:00 17: 30 ~ 22: 00 (Cooking LO 21: 30 drink LO 21: 30)
    • 定休日
      None

    Cookie利用について

    (C) 2021 ダイニング ENT(エント)・スタンド EL(エル)ホテル エルシエント 京都八条口

    Translated by Google